Ratchet en Clank zijn al jaren enorm populair. Deze avonturengame is ideaal als familiegame, maar ook voor sologamers uitdagend en leuk. Sony gaat het Play At Home initiatief terugbrengen en biedt in de maanden maart tot en met juni geselecteerde games aan. Eén van deze geselecteerde titels zal Ratchet & Clank zijn, een spel dat eerder in 2016 uitkwam. De game zal in de maand maart gratis zijn voor zowel Playstation 4 als Playstation 5 bezitters.

Geen abonnement nodig voor Ratchet en Clank ps4

Ratchet en Clank zal in de maand maart gratis zijn voor alle PlayStation 4 en 5 bezitters. Ook geeft Sony aan dat voor het downloaden van deze games, je geen Playstation Online abonnement hoeft te hebben. Playstation Online is een abonnement dat je kunt afsluiten bij Playstation, waardoor je online kunt verbinden met andere gamers.

Ook zegt Sony dat als je de game eenmaal hebt geclaimd, je deze zonder een tijdslimiet kunt gaan spelen. Ratchet en Clank heeft een hele leuke mogelijkheid tot multiplayer, maar niet alle oudere spellen hebben die mogelijk. Ben je een gamer die vooral van verhalen houdt en niet altijd online hoeft te zijn? Dan is dit een musthave voor jou.

Wat is Ratchet & Clank?

Ratchet en Clank voor op de ps4 én ps5 is een game die op 20 april 2016 uitkwam. Dit deel is een remake van het allereerste deel, dat gelijktijdig met de met de Ratchet & Clank film werd uitgebracht. Wat leuk is aan dit deel van de game-serie, is dat deze ook echt fragmenten uit de toengemaakte film bevat.

Wel bevat dit spel nieuwe mechanics, wapens en gadgets die niet in het eerste deel dat uitkwam in 2002 zaten. Hierdoor is er geen sprake van een echte 1-op-1 remake. Maar dit zorgt wel weer voor een verfrissende ervaring!

In het spel zelf volg je het verhaal van Ratchet, een Lombax die kan praten en ook nog eens superhandig is met gereedschappen, en Clank, een slimme robot die bevriend is geraakt met Ratchet. Samen redden ze het heelal van hun vijanden.

De nieuwste Ratchet en Clank Rift Apart

Ratchet-And-Clank

Ratchet en Clank Rift Apart is het opkomende deel van de serie. Dit deel werd aangekondigd op het Playstation 5- onthullingsevenement dat in juni 2020 plaatvond. Er wordt verwacht dat Ratchet en Clank Rift Apart zal releasen in 2021, maar wanneer dit precies zal gebeuren is nog niet bekend. Wil je vast weten welke ps5 games er in 2021 uitkomen? Ook daar hebben we alvast een verlanglijst voor gemaakt.

Het spel deelt veel gameplay-overeenkomsten met Ratchet en Clank dat in maart 2021 gratis te spelen is voor de Playstation-gamer. Dit zorgt ervoor dat dit deel een perfecte instap is voor het opkomende deel, Ratchet en Clank Rift Apart.

Wil je deze nieuwe game net als wij ook niet missen? Bestel hem dan direct hieronder!

Leave a Reply