Ben jij net als wij groot fan van games, consoles, gadgets, telefoons en basically alles wat digitaal is? Dan zit je hier helemaal goed. Techknows.nl is hét gaming blog van Nederland waar je alles kunt vinden over de gamewereld.

gaming blog

Alle gadgets uitgelicht door een gaming blogger

Wie kan beter recensies schrijven en producten testen dan een gamefanaat zelf? Precies. Daarom schrijven wij als een echte gaming blogger. We kennen de trends en ontwikkelingen in gameland en volgen de koplopers nauwgezet. Ieder leak of preview hebben wij al opgespeurd.

Wil jij ook weten welke games eraan komen, hoe je op de hoogte blijft van de nieuwtjes? Sla deze website dan op in je takenbalk, of schrijf je in voor onze mailing, onderaan de pagina. Dan hoor jij als eerste wanneer er iets tofs te melden is wat je niet mag missen.

Een game blog waar je mee samen kunt werken

Samenwerkingen vinden we heel belangrijk. Het houdt ons scherp en we blijven de ontwikkelingen te voet volgen. Wil jij graag een specifiek onderdeel of spel uitgelicht hebben? Stuur ons dan een verzoekje.

Misschien ben je zelf wel iets aan het ontwikkelen en wil je dit graag aan een groter publiek laten zien? Leuk! Laat het ons weten en we gaan iets moois voor je maken.

PS: ook voor marketeers staan we natuurlijk open voor linkbuilding.

Wekelijks nieuwe artikelen

De ontwikkelingen gaan razendsnel. Alles digitaal groeit heel hard en ook de games komen steeds sneller uit. Het verschil wordt steeds groter, maar ook over de nieuwe games hebben we soms een kritische toon.

Je kunt bij Techknows in ieder geval terecht als je eerlijk advies wil of gewoon kostelijk vermaak wil lezen. Verzoekje voor een specifieke game? Stuur ons een berichtje en we duiken er meteen in!

Je kan natuurlijk ook meedoen in de discussies onder blogs, waarin we ook vragen beantwoorden. Als gaming bloggers doen we niets anders dan onderzoek, dus voor ons is het een feestje ons te verdiepen in al het moois dat er nog komt.

Gaming blog voor alle consoles

We hebben onze gaming blog onderverdeeld in verschillende categorieën. Vaak is er team Playstation en team Xbox, dus we hebben het zo gemakkelijk mogelijk gemaakt om direct te navigeren naar jouw ideale categorie. Meer van de Mario en Zelda op de Nintendo? Dan vind je hier jouw snoepgoed.

Voor het laatste nieuws in gameland kun je het best naar onze trending page. Hier vind je de nieuwste game blogs en reviews. Zo hebben we laatst nog in samenwerking een blog geschreven over Among us.

Hoe dan ook, blijf op de hoogte en volg ons blog!

Leave a Reply