Wil jij ook meer geld hebben in GTA 5 online om die dikke bak te kopen of een vet huis te verkrijgen? Hieronder vind je 5 manieren om in GTA 5 online geld verdienen leuk en makkelijk te maken!

Heb je hem nog niet, bestel hem dan hieronder!

#5 Het overvallen van winkels en banken

Het beroven van Winkels en andere zaken in GTA 5 is een makkelijke manier om wat geld te verdienen en te vergelijken met de singleplayer. Dit kun je natuurlijk alleen doen met een wapen, maar dit kan ook samen. In GTA 5 online zijn er verschillende winkels die je kunt beroven zoals een tankstation, kledingzaak, wapenwinkel, juwelier etc.

Winkels beroven in GTA 5

Hoe doe je dit vraag je je misschien af? Je kunt gewoon de winkel inlopen met een pistool en richt deze dan op degene achter de kassa en laat hem of haar schrikken. Schiet eventueel een keer langs de persoon tegen de muur om nog dreigender over te komen, zodat zij het geld uit de kassa halen en aan jou geven. Het schijnt dat als je met een masker de winkel gaat overvallen je de volgende keer zonder masker prima de winkel in kunt lopen zonder problemen want je was onherkenbaar, of dit echt zo is hebben wij bij Techknows.nl nog niet getest.

In de singleplayer heb je dit al eens moeten doen voor een missie, maar dit kan online dus ook samen met anderen. Zo heb kun je iemand in de heli of auto laten wachten tot je de winkel uit komt rennen om dan samen te vluchten voor de politie.

Een slimme tactiek is om een gepantserd politiebusje voor de winkel te zetten zodat de politie er niet in kan komen. Zo kun je altijd zonder dood te gaan de winkel verlaten en dus alle winkels in de stad beroven. 1 blijft in de bus voor de winkel terwijl de ander het geld uit de kassa gaat halen om vervolgens het geld te delen dat gestolen is via het snelmenu.

Tegenwoordig heb je na een grote update ook GTA 5 Heists waarin je grote overvallen plant en pleegt. Dit is nog een manier om geld te verdienen in GTA 5 online.

#4 Bounty Hunten om in GTA 5 online geld verdienen makkelijk te maken

gta-5-online-geld-verdienen

Bounty hunten is ook terug te vinden in de singleplayer waarbij je geld krijgt als je iemand doodschiet. In GTA online kun je een bounty op een andere speler plaatsen waarbij de moordenaar het geld krijgt als het lukt, maar de persoon het geld zelf mag houden als hij/zij in leven weet te blijven. Dit kun je zelf pas doen als je level 10 bent, nadat je met Lester gepraat hebt.

Als er een bounty op een speler staat gaan er veel mensen achter deze persoon aan omdat het geld oplevert natuurlijk. Je hebt dus wel flink wat concurrentie. Na bepaalde tijd is de bounty over en mag de persoon het geld houden. Als degene het spel afsluit gaat de bounty door als de speler weer online komt. Dit is dus geen oplossing. Wat wel een oplossing kan zijn is naar het platteland gaan omdat daar weinig spelers zijn, je kunt ook je garage of huis in om te schuilen als je maar online blijft. Ook kun je een vliegtuig of helikopter pakken en de zee overvliegen om te vluchten.

#3 Beroof andere spelers

Als je level 50 behaald hebt, krijg je de mogelijkheid om Lamar te bellen en kun je andere spelers laten beroven. Dit kan een leuke manier zijn om in GTA 5 online geld verdienen makkelijk te maken. Let wel op: het kan ook in je nadeel werken natuurlijk. Het werkt beide kanten op, want andere kunnen ook jou laten beroven. Er komt dan een gemaskerde NPC op je af gerend om je geld te jatten nadat hij je op de grond heeft geduwd. Alles wat niet op de bank stond ben je kwijt aan de andere speler.

Als je snel genoeg bent kun je wel opstaan en de NPC doden, zodat je je geld terug krijgt. Je hebt dan zowel je geld terug als een trophy verdiend!

#2 Verkoop je gevonden/gestolen auto’s

Een andere manier om geld te verdienen in GTA 5 online is door auto’s te verkopen. Het is gemakkelijk en je kunt elke 48 minuten een auto naar de dichtstbijzijnde tuning shop brengen en verkopen. Het is dan wel slim om goed te kijken naar welke auto je gaat verkopen, de bedragen lopen van 3.500 tot 9.000 Dollar. Het zou zonde zijn als je elke 38 minuten 3,5k gaat krijgen in plaats van 9k per 48 minuten. Als je dit steeds doet telt dit aardig op als leuk extraatje.

Een slimme manier om dit te doen is een grote garage te vullen met de auto’s die voor 9k gaan. Zo kun je elke 48 minuten van je garage naar de shop om snel geld te verdienen. Het kan namelijk best zo zijn dat je het model voorbij ziet komen. Het is dan een kwestie van stelen en in je garage zetten en wachten tot je hem weer kunt verkopen.

De Richman omgeving is de beste locatie om dure auto’s te vinden die goed te verkopen zijn. De Felon verkoop je voor ongeveer 9k of meer en is dus de beste auto om te verkopen. Ook zou je voor auto’s kunnen gaan die Simeon graag zou willen hebben. Hij is ook bekend van de Singleplayer. Hij stuurt je een berichtje op je telefoon met een lijst vol auto’s die je kan zoeken. Als jij een auto weet te vinden van de lijst kun je deze om laten spuiten en naar de haven brengen voor transport. Je krijgt op deze manier soms wel 2x zoveel geld dan als je hem bij de shop verkoopt

#1 Geld niet verliezen is belangrijker dan verdienen

Heb je net veel geld verdiend door auto’s te verkopen, te verschepen en winkels overvallen ben je daarna zelf de klos. Staat er een bounty op je of word je zelf beroofd en ben je al je geld kwijt. Je kunt wel zoveel blijven verdienen, maar als je het niet weg zet dan blijf je bezig. Zo zien wij het ook als verdienmodel door het niet te verliezen. Onze nummer 1 tip is dus eigenlijk: zet je zwaar en ‘eerlijk’ verdiende geld direct op de bank voordat je het kwijtraakt aan een ander.

Ook kun je natuurlijk gewoon geld kopen via de PlayStation store of andere wegen van het internet. Maar dit waren onze tips om geld te verdienen in het spel zelf!

Wat doe jij het liefst om in GTA 5 Online geld verdienen leuk te maken?

PS: Wil je weten welke nieuwe games er nog aan komen die je niet mag missen: check de lijst met verwachte PS5 games die nog uitkomen dit jaar!

Leave a Reply