De EISA is een instituut bestaande uit 55 vakbladen in 29 verschillende landen. Zij zijn begonnen in 1982 met hoofdredacteuren van 5 Europese fotobladen.

Ondertussen zijn ze uitgegroeid tot een toonaangevend instituut waarbij alle grote leveranciers wachten tot de prijzen worden verdeeld. Nu heeft EISA weer prijzen uitgedeeld in verschillende categorieën zo ook in “Mobile devices – beste telefoon 2021”

Hieronder vind je alle prijzen die zijn uitgedeeld voor de jaren 2020-2021 onder mobile devices. Wij presenteren hieronder de beste telefoon van 2021 volgens EISA!

Beste smartphone 2020-2021 (Oneplus 8 Pro)

De Oneplus 8 Pro heeft een nieuw standaard gezet voor het hogere segment van de smartphone industrie.

Zij laten zien hoe de nieuwste hardware in een prachtig design samengaan. Het uiterlijk ziet er strak uit met een 120HZ 6.78 inch display. Dit samen met een IP68 behuizing met een zachte finish.

Aan de binnenkant heeft het een Qualcomm snapdragon 865 chip met een 8GB of 12 GB werkgeheugen (RAM), meng dit met de snelle stabiele Android software en je hebt een complete snelle en waardevolle telefoon.

Deze telefoon moet ondersteund worden met een batterij en de Oneplus heeft een 4,510mAh batterij die ook nog eens draadloos op te laden is.

De telefoon kun je in 30 minuten tot wel 50% opladen wat mega snel is. De achterkant heeft 4 camera’s die precieze foto’s maken.

Beste telefoon 2021

Specificaties Oneplus 8 Pro

Wat zeggen deze specificaties eigenlijk allemaal? Het scherm met 120Hz geeft aan dat het beeld zich 120 keer ververst in 1 seconde, waardoor alles soepel over je scherm gaat.

Hierdoor veeg je apps soepel naar links of rechts en zijn onder andere filmpjes soepeler dan ooit.

De IP68 rating geeft aan hoe vocht- en stofbestendig de telefoon is. Deze telefoon kan met een IP68 rating 1,5 meter onderwater blijven voor een half uur lang.

Over de RAM gesproken van 8 of 12GB, de meeste laptops van tegenwoordig hebben evenveel RAM-geheugen. Kortom de telefoons van tegenwoordig zijn krachtiger dan de meeste laptops.

Voor de jury was de combinatie van al deze factoren voldoende om de Oneplus 8 Pro uit te roepen tot beste smartphone van 2020-2021 en volgens ons van Techknows.nl is dat terecht!

Ben je nieuwsgierig en wil je de Oneplus 8 Pro kopen? Wacht dan niet langer, want het is een fantastische keus.

Best advanced smartphone 2021

De Oppo Find X2 Pro is een waardige telefoon met ‘flagship’ status. De technologie van de Find x2 Pro en het sensationele design (vooral door de vegan lederen afwerking) heeft gewoon een ongeëvenaarde day-to-day gebruikersgevoel.

Het 6.7 Inch AMOLED HDR scherm met 1,400 x 3,168 resolutie en een 120hz refresh rate geeft de Find x2 Pro een vloeiende en vooral haarscherpe ervaring.

De Oppo draait op Android 10 en ColorOS 7.1 met een snapdragon chip en 512 GB intern geheugen. De Oppo Find x2 pro heeft 3 camera’s met een vriendelijke interface. Dit is volgens de kenners de beste telefoon 2021 van Oppo tot nu toe dat de strijd aangaat met andere merken.

Waar de Oppo Find X2 dus echt in uitblinkt is het haarscherpe beeld met een vegan lederen finish. De combinatie van Android 10 met de Color interface maakt de telefoon geschikt voor dagelijks gebruik vandaar de winnaar van de advanced smartphone award.

Koop de Oppo Find X2 nu het nog kan, want ze vliegen de deur uit.

Beste telefoon 2021 in multimedia

De Sony Xperia 1 is een multimedia powerhouse handgemaakt voor zowel foto, film, muziek en games.

Met de 3 lenzen achterop en de gezamenlijke technologie van Sony’s geavanceerde alpha camera’s, heeft de telefoon bijzondere opties.

Zo kan de telefoon in burst mode 20 FPS met continue autofocus en automatische exposure en automatische oogdetectie voor mens en dier tegelijk werken.

De ‘photography pro en cinematography pro’ features geven de controle net als de functies van de professionele camera’s van Sony.

Voor mediagebruik onderweg heeft de Xperia 1 een 21:9 Cinemawide 6.5 inch 4K HDR OLED display met audio van Dolby Atmos met ondersteuning van de 360 reality audio music format.

Voor gamers kan de telefoon gelinkt worden met de Playstation 4 controller om te kunnen met je controller op je telefoon.

De combinatie van de professionele software van Sony op de telefoon samen met het geluid van Dolby maakt de telefoon een echte multimedia alleskunner.

Ben je bekend met de software van Sony op de professionele lijn? Dan is dit een simpele keus. Ben je een gamer of ben je fan van muziek? Dan is deze telefoon helemaal voor jou!

Leave a Reply