Zoals elke grote game fabrikant heeft ook Logitech gaming software haar eigen producten ontwikkeld die perfect aansluiten bij de game ervaring.

Logitech heeft verschillende accessoires gemaakt. Eigenlijk een compleet pakket van muis tot controller en van headset tot race stuur. Al deze apparatuur kan worden aangesloten op je computer en heeft dezelfde software. En deze software is uitgebreider dan je denkt en heeft wel echt een aantal gave features. Wij nemen ze met je door!

De Logitech gaming software heet ook wel: Logitech G HUB

Logitech G Hub is de software waarop al je Logitech spullen aangesloten worden en mee worden aangestuurd. Met deze software kun je van alles instellen per accessoires, maar je kunt er nog veel meer mee.

De software is echt gemaakt voor de gamer en alles wat hier bij komt kijken. Van een lichtshow tot het delen van je content, overal is aan gedacht om jouw game ervaring zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Daarnaast is het ook mogelijk om je eigen instellingen te delen met vrienden die ook Logitech gebruiken. Maar wat nog veel gaver is, je kunt ook de instellingen van professional gamers krijgen. Speel jij bijvoorbeeld CS:GO en wil je de instellingen van je eigen held; zoals Simple, of zywoo? Dan kan het zomaar zijn dat de instellingen te vinden zijn in G HUB.

Ook is het mogelijk om te schakelen tussen verschillende profielen. Heb jij dus een broertje of zusje dat ook wil gamen maar met andere instellingen? Dan is dat heel simpel bij Logitech game software in te stellen. Zij hebben verschillende profielen die je kunt instellen, dus binnen no time zit je weer in je eigen profiel.

Slimme herkenningssoftware

Logitech herkent de games die geïnstalleerd zijn op je computer. Zo kun je per game andere instellingen maken en herkent hij direct welke instellingen hij moet pakken.

Zo kun je per game een ander profiel maken. Bij een shooter kun je andere instellingen gebruiken dan bij een RPG game bijvoorbeeld. Het is bijvoorbeeld gaaf om bij een shooter je toetsenbord rood te laten kleuren, maar bij een RPG blauw. Het zijn maar kleine dingen, maar wij gaan er goed op.

Bij een RPG heb je overigens meer baad bij verschillende toetscombinaties voor je skills en dit heb je dan weer niet bij shooters. Nu kun je dus nóg dieper in de game opgaan en verschillende profielen maken binnen een game.

Ben je een sniper? Dan wil je andere instellingen dan als je een assault rifle hebt. Het kan zijn dat je muis minder gevoelig moet zijn of dat je andere combinaties wilt op je toetsenbord. Hoe dan ook, de game ervaring wordt echt nog veel beter met deze instellingen.

PS: ben je nou meer een Playstation fan? Wij hebben de verwachte en bevestigde spellen op de PS5 voor je op een rijtje gezet.

Logitech gaming software maakt elke game beter

In de software kun je eigen macro’s maken, toetscombinaties bijvoorbeeld. Deze instellingen kun je downloaden van de pro’s, maar ook delen met vrienden. Deze toetscombinaties of macro’s zijn super handig voor de streamers onder ons. Wil je even een overlay veranderen in OBS? Dan kun je dat heel makkelijk instellen door een door jouw gekozen toetscombinatie in te stellen in de G Hub software.

Kleuren instellen bij Logitech gaming software

Zo kun je ook de kleuren instellen die jij graag terug wilt zien in je gear. Wil je graag dat de hele kamer blauw kleurt? Dat is mogelijk! Alle accessoires die je hebt van Logitech synchroniseren met elkaar. Wil jij alles een andere kleur dan is dit ook mogelijk. Je kunt op je toetsenbord zelfs instellen dat elke letter een andere kleur heeft.

Je kan het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. Wil jij dit nou ook? Wacht dan niet langer en shop jouw Logitech set bij elkaar!

Leave a Reply