Deze HD-camera voor de PlayStation 5 heeft een 1080p-capture lens en een ingebouwde standaard. Hij werkt naadloos samen met verschillende tools om je achtergrond te verwijderen zodat JIJ in de schijnwerpers staat.

De 1080p-capture lensen zorgen ervoor dat je scherp en vloeiend in full hd te zien bent. Zo kun je met de dubbele groothoeklenzen je epische gamemomenten vastleggen of delen met de rest van de wereld. Maak snel een opname of zend uit via Twitch of andere platformen. Gebruik de HD-Camera samen met de DualSense controller create button om jouw favoriete momenten met iedereen te delen.

Je krijgt het perfecte shot door de ingebouwde standaard die ook nog eens verstelbaar is. Dankzij het compacte en strakke design kun je de camera makkelijk en veilig monteren boven of zelfs onder je tv. Ook kun je de hoek instellen om de perfecte setup neer te zetten. Zo zorg je ervoor dat alles goed in beeld komt.

HD-camera voor PS5 voor meer online gameplezier

hd camera voor ps5

Door de verschillende tools om de achtergrond te verwijderen sta jij in het middelpunt van de actie en je eigen producties. Met de HD-camera kun je jezelf invoegen in video’s of tijdens je streams met de beeld-in-beeld modus. Zo kun je de achtergrond bijsnijden of compleet verwijderen door middel van een green screen.

De HD camera in combinatie met de nieuwe software is een must have voor alle gamers die hun gameplay met anderen willen delen. De camera met de software zet jou in de spotlight en laat je shinen tijdens je epische gameplay.

YouTubers gebruiken de HD-camera voor PS5 voor betere content

Streamers en YouTubers maken dankbaar gebruik van de nieuwe camera. Ze kunnen namelijk hun volgers meenemen in de wereld van games en tegelijkertijd zichzelf laten zien.

Zo maken ze de leukste content voor hun volgers en hebben ze zelf minder edit tijd. Onder andere Enzo knol heeft daar een enorm vermogen mee opgebouwd. Heel interessant om te lezen als inspiratie en er zelf je voordeel mee te doen!

Leave a Reply