De nieuwe Sony Pulse 3D wireless headset heeft hoge ogen gegooid bij de gameliefhebbers, maar hoe zit het nou echt? Wat zijn de nieuwe features en maken ze het gamen echt beter? Wij laten het je zien!

Met deze headset geniet je volgens Sony van een moeiteloze, draadloze ervaring die speciaal is afgestemd voor de 3D-audio van de PS5 console. De Pulse 3D wireless headset heeft een fraai verfijnd design met twee microfoons die ook nog beide noise-cancelling zijn. Super fijn om je van alles en iedereen af te sluiten en alleen maar met het gamen bezig te zijn.

Pulse 3D wireless headset opladen & surround sound

De headset kan worden opgeladen met een USB type C lader net zoals de controllers. De headset is voorzien van een aantal handige functies waardoor het een must have is voor alle gamers die willen gamen met vrienden.

De Pulse 3D wireless headset is speciaal gemaakt en afgestemd om de 3D audio van de PS5 optimaal te kunnen ervaren. Dankzij de Tempset 3D audiotech geeft de console je het gevoel alsof het geluid uit alle richtingen komt. De voetstappen voelen en klinken echt alsof ze om je heen lopen en je weet direct uit welke richting je wordt beschoten. Voor een aantal PS5 games is dit zelfs uniek gemaakt.

Door het verfijnde design ziet de headset er strak en premium uit. Je kunt nu in stijl gamen met de gestroomlijnde headset die perfect bij de console past. De oorkussens en de hoofdbandriem maken de headset af. Deze zorgen er ook voor dat de headset extra comfortabel zit om urenlang op te hebben tijdens je gamesessies.

Features van de Pulse 3D wireless headset

Dubbele verborgen microfoons

Tijdens je gamesessies moet je natuurlijk wel goed verstaanbaar zijn en met deze Pulse 3D wireless headset is dat geen probleem. Door dubbele verborgen microfoons met ruisonderdrukkingstechnologie is het voor je vrienden geen probleem om jou te verstaan. Deze microfoons zijn verborgen, maar zitten optimaal gepositioneerd om je stem kristalhelder vast te leggen.

Makkelijk te bedienen

Is je squad niet zo goed te verstaan? Is het geluid te hard? Of word je onder het gamen gestoord? Met de Pulse 3D wireless headset kun je deze functies gemakkelijk bedienen zonder te hoeven graven in het menu. Je kunt tijdens het spelen de microfoondemping, volumebediening en opties voor game-audio en chat bedienen. Ook kun je snel kijken of je goed verstaanbaar bent voor je teamgenoten met de mic-controllerknop.

Wireless adapter

Je kunt tot wel 12 uur draadloos gamen dankzij de ingebouwde batterij. Deze kun je opladen met een usb type c kabel. Ook kun je de headset aansluiten aan de ps4 of zelfs aan een windows of mac computer door de meegeleverde adapter.

De Pulse 3D wireless headset heeft ook een 3,5mm aansluiting. Hierdoor kun je de headset makkelijk aansluiten aan de controller, maar ook aan een VR bril of andere mobiele apparaten.

Kortom: dit is een must have voor de fanatieke gamer. Als je samen met je vrienden speelt wil je goed verstaanbaar zijn en goed geluid hebben. Bestel de Pulse 3D wireless headset en dat is geen enkel probleem!

Leave a Reply