Voor iedere Harry Potter fan ging het hart sneller kloppen afgelopen jaar. Na wat leaks hier en daar was het dan zover: Hogwarts Legacy was aangekondigd! Als kind hebben wij bij Techknows de boeken, films en games gespeeld van Harry Potter en kunnen niet wachten tot deze game uit gaat komen.

We hebben daarom al het nieuws in de gaten gehouden en hebben een aantal dingen ontdekt. Lees hieronder de laatste update!

Hogwarts Legacy storyline

Hogwarts legacy

Hogwarts Legacy is een grote open wereld RPG-game in de wereld van Harry Potter boeken. Je bent het middelpunt van je eigen avontuur in de ‘Wizarding’ wereld. Geniet van de weg door bekende en onbekende locaties. Ontdek de landschappen, fantastic beasts, je eigen gemaakte karakter, maak potions, leer spreuken, maak je talenten beter en word de tovenaar die je wilt worden! De kansen die je krijgt in de game lijken immens te worden waarbij je veel eigen keuzes hebt.

Maak Zweinstein mee in 1800. Je bent een student van de school met de sleutel tot een lang bewaard geheim dat de wereld kapot kan maken. Je krijgt een late brief van de school dat je toegelaten bent aan de school van Witchcraft and Wizardry, maar je komt er al snel achter dat je niet zomaar een student bent en dat je bijzondere kwaliteiten hebt in oude magie. Alleen jij kan bepalen of je dit geheim wil houden en gebruiken voor het goede, of kies je voor de duistere kant?

Geniet van de omgeving, school en de Fantastic Beasts. Maak vrienden, vecht en kies het lot van de toverwereld. Jij bepaalt hoe jij herinnerd zal worden.

Nog een leuke bijkomstigheid: het gaat dit keer niet om de drie helden Harry, Ron en Hermelien. Je kunt er dus dit keer écht je eigen verhaal van maken!

Release date Hogwarts Legacy uitgesteld

Het spel zou uitkomen in 2021, maar helaas heeft de maker deze maand bekend gemaakt dat het spel wat meer tijd nodig heeft. Door Corona en misschien ook wel door andere games die te snel zijn uitgebracht kiest de maker van Hogwarts Legacy voor wat meer tijd en rust. Op deze manier kunnen zijn het spel bieden die wij verdienen en hebben ze besloten de release naar 2022 te pushen. Geen gek nieuws, want meer PS5 games zijn uitgesteld in 2021.

Onze eerste reactie ging gepaard met tranen, maar aan de andere kant hebben we liever een game zonder glitches. Een goede reden om nog even geduld te hebben dus!

Hogwarts Legacy multiplayer

Er zijn verschillende geruchten waarbij er gesproken wordt over een multiplayer variant of optie in Hogwarts Legacy. Helaas is er nog niets bevestigd en durven wij er niets over te zeggen. Wij bij Techknows hopen dat er wel een multiplayer optie in de game zit om met je vrienden de wereld te verkennen. Ook kan je zelf kiezen in welke klas je wil komen en het zou toch tof zijn als je dit met vrienden kan delen. Tot zover blijven het geruchten en kunnen wij nog niets bevestigen, maar we vermoeden dat ze deze optie niet meenemen.

Hogwarts Legacy ps5,PC,Xbox one, Xbox X

Het spel gaat uitkomen op alle bovenstaande platformen. Zonder dat wij weten of er multiplayer is weten wij dus ook niet of een cross-play van gemaakt zal worden. Wel weten wij dat het niet uitmaakt wat jouw platform is, maar dat ook jij dit spel kan spelen!

Mochten de eerste beelden weer wat weggezakt zijn, bekijk de video hieronder en je kunt je weer heerlijk verheugen!

PS: Hogwarts Legacy heeft ook een eigen website waar je je helemaal kunt wanen in de wereld waar alles kan. Go check it out. You won’t regret it.

Leave a Reply